Webmastersite.net
Register Log In

Upgrade Problem
Blank Pages

Comments on Upgrade Problem

larryjam
Member

Usergroup: Customer
Joined: Sep 25, 2003
Location: Canada

Total Topics: 22
Total Comments: 48
Posted Sep 27, 2008 - 8:27 PM:

I am unsure of the version I am using but it is 4. something.

I received a message in the admin panel that a new version was available. I attempted to use the auto update function from the admin panel.

I received this error message>

Extracted file ../temp/wsnlinks/templates/default/helpitem.tpl does not have the correct file size '' (99 expected). Archive may be corrupted.
Directory ../temp/wsnlinks/ is unexpectedly empty!

Now all pages are blank white. I am unable to access the admin panel, or user end pages. All are blank.

Please help
larryjam
Member

Usergroup: Customer
Joined: Sep 25, 2003
Location: Canada

Total Topics: 22
Total Comments: 48
Posted Sep 27, 2008 - 10:33 PM:

Ok... all is well now, I did a manual installation all every thing seems ok now. wink
Paul
developer

Usergroup: Administrator
Joined: Dec 20, 2001
Location: Diamond Springs, California

Total Topics: 61
Total Comments: 7867
Paul
Posted Sep 28, 2008 - 11:14 PM:

I can't say I've seen a message like that in the hundreds (thousands?) of upgrades I've done.

4.0.0 didn't have an autoupgrade option, option was added in 4.1.0.

There were some problems with autoupgrade around 4.1.10-15 or so.

Please read the version number from the very top line of your admin panel, readme.html, or give an estimate of when you last upgraded to within a few months.
Search thread for
Download thread as
  • 0/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5



Sorry, you don't have permission to post posts. Log in, or register if you haven't yet.