Webmastersite.net
Register Log In

Change the display of numbers
Change the display of numbers

Comments on Change the display of numbers

milouchouchou
Forum Regular

Usergroup: Customer
Joined: Nov 05, 2006
Location: Borlo Belgique

Total Topics: 27
Total Comments: 121
Change the display of numbers
Posted Nov 22, 2012 - 7:26 AM:

Hello Paul

Would be possible to change the display of numbers with a space for the thousands.

Example:

1817 items in 12 categories, with 34942 views and 1001 comments
by
1 817 items in 12 categories, with 34 942 views and 1 001 comments

Also for views and viewing the categories and articles.

Example:

22781 views, 6025 viewing
by
22 781 views, 6 025 viewing

To advance a great thank you.
Kind regards.
Francis
Paul
developer

Usergroup: Administrator
Joined: Dec 20, 2001
Location: Diamond Springs, California

Total Topics: 61
Total Comments: 7868
Paul
Posted Nov 26, 2012 - 3:02 PM:

I could make a tweak for this as a $45 project.
milouchouchou
Forum Regular

Usergroup: Customer
Joined: Nov 05, 2006
Location: Borlo Belgique

Total Topics: 27
Total Comments: 121
Posted Nov 26, 2012 - 3:23 PM:

OK Paul

You can do this, tell me how to make the payment.

It will be valid for each script?

Kind regards.
Francis
Paul
developer

Usergroup: Administrator
Joined: Dec 20, 2001
Location: Diamond Springs, California

Total Topics: 61
Total Comments: 7868
Paul
Posted Nov 29, 2012 - 6:30 AM:

It'll work in all the scripts, yes. Working on it, will get back to you soon.
milouchouchou
Forum Regular

Usergroup: Customer
Joined: Nov 05, 2006
Location: Borlo Belgique

Total Topics: 27
Total Comments: 121
Posted Nov 29, 2012 - 6:43 AM:

OK Paul

Paul
developer

Usergroup: Administrator
Joined: Dec 20, 2001
Location: Diamond Springs, California

Total Topics: 61
Total Comments: 7868
Paul
Posted Nov 30, 2012 - 9:42 AM:

Done in 7.1.9 Beta 1, here's the $45 payment link: www.wsnkb.com/index.php?sec...section=payamount&price=45

Go to Admin -> Settings -> Tweaks Editor and enter a space for the thousandsep tweak.
milouchouchou
Forum Regular

Usergroup: Customer
Joined: Nov 05, 2006
Location: Borlo Belgique

Total Topics: 27
Total Comments: 121
Posted Nov 30, 2012 - 9:50 AM:

Thanks Paul
I just make the payment.
Kind regards.
Francis
milouchouchou
Forum Regular

Usergroup: Customer
Joined: Nov 05, 2006
Location: Borlo Belgique

Total Topics: 27
Total Comments: 121
Posted Dec 05, 2012 - 11:34 AM:

Hello Paul

it works partially.

On Member profile:
Articles Submitted: 1859 articles, with 0 incoming clicks and 40754 views

On the home page.:
1.863 articles in 12 categories, with 39291 views and 10 comments by 48 members

On the list of Member:
milouchouchou 1/03/2012 1859 (Links) 1146 (Rating)

I also have to put a point (.) delimiter because a space ( ) does not work.

There are no tweaks to format numbers on
WSN Gallery
WSN Links

On WSN Forum:
Post 1,428 should be 1.428


Thanks for your reply.
Best regards.
Francis

milouchouchou
Forum Regular

Usergroup: Customer
Joined: Nov 05, 2006
Location: Borlo Belgique

Total Topics: 27
Total Comments: 121
Posted Jan 02, 2013 - 1:47 PM:

Hello Paul

You have not yet have time to see the display problems?

Best wishes for 2013.

Francis

Paul
developer

Usergroup: Administrator
Joined: Dec 20, 2001
Location: Diamond Springs, California

Total Topics: 61
Total Comments: 7868
Paul
#10 - Quote - Permalink
Posted Jan 03, 2013 - 7:32 AM:

Sorry, I didn't notice you'd replied to this thread again.

milouchouchou wrote:
There are no tweaks to format numbers on
WSN Gallery
WSN Links


All tweaks are the same in all scripts, and I did the original implementation in WSN Links. Are you sure you're on the same version?

It occurs to me that transforming the standard template variables as I've been doing so that no template changes are required can break template conditionals some people may be using to check things like post counts. For 7.1.13 I've added {LINKFORMATFIELD[fieldname]} for number formatting so conditionals can still use safe unformatted version. So, in order to display the formatted submission and post count you can use {MEMBERFORMATFIELD[submissions]} and {MEMBERFORMATFIELD[postcount]} for example. Or you can use the FORMAT} postfix on the template variable, like {MEMBERSUBMISSIONSFORMAT}, for an alternate syntax.
milouchouchou
Forum Regular

Usergroup: Customer
Joined: Nov 05, 2006
Location: Borlo Belgique

Total Topics: 27
Total Comments: 121
#11 - Quote - Permalink
Posted Jan 03, 2013 - 8:16 AM:

I am currently on version 7.1.12
I have not the possibility to upgrade to version 7.1.13 in the administration

I'll wait for the update to see if everything appears normal

If there are changes to be made, which files should I do?

Cordially.

Francis

Paul
developer

Usergroup: Administrator
Joined: Dec 20, 2001
Location: Diamond Springs, California

Total Topics: 61
Total Comments: 7868
Paul
#12 - Quote - Permalink
Posted Jan 03, 2013 - 8:42 AM:

You'll have to search for each template variable you want to use the FORMAT version of in the language or templates and append FORMAT before the } of it (but only the display spots, not inside conditionals). This will include the main index template, display listings in categories template, listing bit template, and at least a couple of language items -- those are what I just modified applying to the default but it won't affect already-customized templates or languages. 7.1.13 will be released in a few hours.
milouchouchou
Forum Regular

Usergroup: Customer
Joined: Nov 05, 2006
Location: Borlo Belgique

Total Topics: 27
Total Comments: 121
#13 - Quote - Permalink
Posted Jan 03, 2013 - 2:48 PM:

Thank you Paul.

I am busy with changing the variables and it works perfectly.
Normally this will be finished tomorrow.

Cordially.

Francis

milouchouchou
Forum Regular

Usergroup: Customer
Joined: Nov 05, 2006
Location: Borlo Belgique

Total Topics: 27
Total Comments: 121
#14 - Quote - Permalink
Posted Jan 04, 2013 - 5:13 AM:

Hello Paul

In the forum, would it be possible to put the variable
<td> {CATTOTALCOMMENTS} </ td>
in neutral format so that I can put in conditional
<td> {CATTOTALCOMMENTSFORMAT} </ td>
because it shows 1,480 and if I apply FORMAT, he shows 1 instead of 1.480

The same problem in Gallery
<if {SWITCH_COUNTS} And not {CATACTASLINKBOOL}> (CATNUMLINKS {}) </ IF>
CATNUMLINKS
is (1,601) and with CATNUMLINKSFORMAT 1 instead of (1.601)

I did not find this variable in scripts because I do not know how your system works to create variables in the templates.

Thank you in advance.
Cordially.
Francis

Paul
developer

Usergroup: Administrator
Joined: Dec 20, 2001
Location: Diamond Springs, California

Total Topics: 61
Total Comments: 7868
Paul
#15 - Quote - Permalink
Posted Jan 04, 2013 - 6:48 AM:

Forgot to remove the formatting code from those, done now for 7.1.14 Beta 1 (available in ~1 hour).
Search thread for
Download thread as
  • 0/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5



Sorry, you don't have permission to post posts. Log in, or register if you haven't yet.