Webmastersite.net
Register Log In

Rating stars missing for some links

Comments on Rating stars missing for some links

Jenny
Forum Regular

Usergroup: Customer
Joined: May 11, 2003

Total Topics: 64
Total Comments: 199
Jenny
Posted Jun 14, 2010 - 4:45 AM:

I have been trying to figure out if there is a per-link setting to turn ratings on and off? Because I found that within the same category for some links the stars show up and for some they don't. They're not even in the source code.
Paul
developer

Usergroup: Administrator
Joined: Dec 20, 2001
Location: Diamond Springs, California

Total Topics: 61
Total Comments: 7867
Paul
Posted Jun 14, 2010 - 10:56 AM:

They don't show if you don't have permission to vote on them (most commonly due to being the person who submitted the listing) and there are no ratings currently.

There are no per-link options to turn ratings on or off.
Jenny
Forum Regular

Usergroup: Customer
Joined: May 11, 2003

Total Topics: 64
Total Comments: 199
Jenny
Posted Jun 14, 2010 - 11:19 AM:

ah, I see. So because I, the admin, added the link, the stars don't show up for me ... Makes sense, though that never happened at my other directory. I can see all the stars there. Is there an override for the admin?
Paul
developer

Usergroup: Administrator
Joined: Dec 20, 2001
Location: Diamond Springs, California

Total Topics: 61
Total Comments: 7867
Paul
Posted Jun 15, 2010 - 9:51 AM:

At Admin -> Settings -> Links you probably have "Allow link submitter to vote once on their own link?" set to yes on the other site where you see the option.

(Note that if you enable that on the other site it only applies to new submissions.)
Jenny
Forum Regular

Usergroup: Customer
Joined: May 11, 2003

Total Topics: 64
Total Comments: 199
Jenny
Posted Jun 15, 2010 - 11:17 AM:

That's what I was looking for. Thank you!
Search thread for
Download thread as
  • 0/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5



Sorry, you don't have permission to post posts. Log in, or register if you haven't yet.